Yhdeksästoista

Lapsuuden jouluihin kuului lumihiutaleiden leikkaaminen silkkipaperista – tai jos sitä ei ollut, voipaperikin kävi kyllä. Joskus tuli taiteltua väärin tai leikattua vähän liikaa pois ja avatessa lumihiutale mureni käsiin. Joskus taas kuului ihastunut huokaus, kun joku hiutale oli aivan ihana. Ja kiinnitys ikkunaan oli silkkipaperin kohdalla maailman helpoin: se kiinnittyi maidolla.

Joskus mielikuvitus lähti laukkaamaan ja hiutaleista löyty hahmoja. Mutta entäpä, jos tekisikin hahmon jo suunnitteluvaiheessa ihan valmiiksi? Kissaystäville sellainen lumihiutale löytyy muutaman vuoden takaa malleineen päivineen Puotapukimon sivulta, ja se on niin kiva, että en ala tähän omia ohjeitani väsäämään. Käypä siellä kurkkaamassa, jos kiinnostaa:

http://poutapukimo.blogspot.com/2015/12/paperinen-lumihiutale-kissateemalla.html

Nallemaakarina minun piti tietenkin kokeilla, millainen olisi nallelumihiutale.

Perinteisiä kuitenkin tuli tehtyä ikkunoihin edelleen. (Videolla näet miten tehdään silppukasa pikakelauksella…) =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: