Jos sinua kiinnostaa

…kenen uudistetuille (ja alusta aloitetuille) sivuille nyt päädyit, niin lue tästä. Ja jos ei kiinnosta, niin kurkista kuitenkin, mitä muuta näiltä sivuilta löytyy kuin vain tämän bloggaajan esittely.

Olen Hanna-Maria Vahala, kasvatustieteen maisteri, terapeutti, kouluttaja ja taiteilija-evankelista. Organisaattori, idealisti, haaveilija ja vapaaehtoistyön puurtaja, välillä pätkätyöläinen. Näillä sivuilla on juuri niin kirjavaa tematiikkaa laidasta laitaan kuin millainen on maailmani, sillä olen lopultakin luopunut yrityksestä pitää monet kiinnostuksen kohteeni siististi erillään. Kirjoitan uskosta ja rakastan Raamattua. Rukoilen. ( https://soundcloud.com/hanna-maria-vahala/ ) Joskus kirjoitan runoja ja tarinoita. Otan kännykällä amatöörikuvia ja photoshoppaan niistä sitten kelvollisempia. Suunnittelen ja ohjaan draamaprosesseja ja pöytälaatikostani löytyy muutamia keskeneräisiä näytelmäluonnoksia. Kirjoitan pohdiskeluja terapiasta ja ihmisenä kasvamisesta. Nautin hyvästä ruoasta, ja kun mieheni kerran harrastaa kokkailua, niin ehkäpä jaan myös joskus täällä hänen kokeilemansa reseptin jos toisenkin.

Olen myös intohimoinen väkertäjä, minulla on aina jotain tekeillä. Välillä syntyy taidetta, kausittain käsitöitä ja jatkuvasti olen kokeilemassa uusia ideoita askarteluun. Taitaisinkin tarvita oman työpajatilan – ei niinkään kurssien takia, niitähän voin pitää missä tahansa – vaan ennemminkin niille kaikille käsityö- ja askartelutarvikkeille, joita on päässyt kertymään jos jonkin verran. Kierrättäminen on nimittäin lähellä sydäntäni ja se toimii lähinnä niin päin, että toisen roska voi olla minulle aarre ja saada uuden muodon kätten töinä tai vaikka kalenterikursseilla tahi erilaisissa aarrekartta-työskentelyissä ohjaamissani ryhmissä.

Tervetuloa sivuilleni – koetan postata säännöllisesti ajatuksistani ja puuhistani. (Valitettavasti olkapääni päätti puolestani, että koneella ei istuta ja taukoa kirjoittamisessa on ollut monta kuukautta. Jospa kesää 2020 kohden…)

Toivottavasti sinä löydät jotain mielenkiintoista luettavaa tai katsottavaa ja poikkeat toisenkin kerran. =)

Voit piipahtaa myös facebook-sivullani. https://www.facebook.com/HannaMariaVahala

WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: