Viidestoista

Aina kun opin jotain uutta, tekee heti mieli jakaa tekemisen iloa ja opettaa uusi juttu muillekin. Niin kuin nyt tämänkin luukun tähti. Juuri opin sen itse ihanalta kalligrafiaopettajaltani Tiilimäen Teijalta – ja heti olen kertomassa sinulle, että tässäpä mainio joulutähti – tahtoisitko tehdä itsellesikin?

Kerronpa sinulle vinkin, jolla saat jouluvieraillesi iltapuhdetta. Säästä joululahjapaperit, leikkaa jo valmiiksi samankokoisia neliöitä ja anna jokaiselle seitsemän. Suosittelen tietenkin harjoittelemaan tähden tekoa ensin itse, että voit sitten toimia opettajana muille. Kaikkein vähiten askartelevaiset jouluvieraat ovat usein askarrellessa kaikkein hauskinta seuraa. Eli vaikkei syntyisi montaakaan tähteä, niin yhdessä tekemisen iloa, vallatonta naurua on kuitenkin luvassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: