Yhdestoista

Kiitollisuus vastaan tyytymättömyys. Kumpi sinussa voittaa? Onko sinulle tuttu tarina intiaanipäälliköstä, joka kertoi pojalleen, miten mieli on kuin kaksi taistelevaa sutta. Hän kysyi pojalta, kumpi susi voittaa ja kertoi pojalleen myös vastauksen; se susi voittaa, kumpaa sinä itse ruokit.

Ruokitaan itsessämme kiitollisuutta. Keskitytään siihen, mikä hyvää on. Ollaan kiitollisia joka tilanteessa. Ajatellaan ihmisistä hyvää. Tarkkaillaan arkea valppain silmin ja nähdään kaikki ne hyvät pienet arkiset asiat, joista elämämme koostuu. Harjoitetaan itseämme siihen. Ja kiitollinen elämänasenne kehittyy ihan samalla tavalla kuin lukemaan opetellessakin ensin osataan kirjaimia, sitten sanoja ja lopulta koko kiehtovien romaanien maailma aukeaa luettavaksemme.

Ota itsellesi puolituntinen ja nauti tästä rentoutusharjoituksesta, jossa saat keskittyä kiitollisuuteen. Sen sinulle tarjoaa sensomotorinen terapeutti. Ole hyvä!

Photo by Dana Lacramioara on Unsplash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: