Kymmenes

Millaisen joulukoristeen voi tehdä, jos kotona on vain liimaa? Itse asiassa todella kauniin. Asiaa auttaa, jos löytyy muutama pyykkipoika, eikä kaikkia talous- tai vessapaperin hylsyjä ole ehditty heittää pois. Tosi askartelija ei siitäkään hätkähdä, vaan taitavasti hän nykäisee hylsyn täyden rullan sisältä. No, tunnustettakoon, että kokeilin sitä ja se ei enää onnistu niin hyvin kuin muinaisessa nuoruudessani. Silloin kotiväki oli minuun aikas ärtynyttä, kun vessapaperirulla ei pyörinytkään telineessä ilman hylsyä, vaan meni myttärälle. Ja kun sattumoisin olin ujuttanut hylsyt pois monestakin rullasta. En kyllä enää muista, mitä silloin askartelin.

Tässä videossa on ihan peruskukkasen teko-ohje. Jos haluat kruusailla vaikka hienon tähden, tekniikka on perustaltaan sama. Leikataan renkaita, liimataan niitä muotoiltuna toisiinsa kokonaisina tai palasina. Maalataan oman maun mukaan. Mallin voi vaikka ensin piirtää paperille. Iloa tekemiseen!

PS: Tähden suorittelen tekemään viisisakaraisena. Liitän tänne myöhemmin kuvan, kun saan jemmattua muutaman hylsyn sen tekemiseen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: