Joulukalenteri 2020

Eräänä syystalvisena päivänä, kun ulkona oli pimeää ja hyytävä tuuli oli heittänyt jäisiä sadepisaroita kasvoilleni, kaipasin kipeästi valoa ja lämpöä. Takkaan tuli ja kynttilöihin liekki heti sisälle tultua, kuppi teetä ja lämmin viltti vielä ympärille. Kuinka ollakaan, siinä takan loimotusta katsellessani huomasin ajatusteni vaeltavan jouluisiin tunnelmiin. Muistoja nousi mieleen ja aloin suunnitella joulukalenterin tekoa tänä vuonna vähän pidemmän kaavan mukaan. Olenhan toki jo tänäkin vuonna väsännyt useita teekalentereita (yhden itsellenikin) ja koonnut pari askartelukalenteriakin, joiden luukuista löytyy ystäville materiaalia tuunailuihin, mutta tämä kalenteri on siis sellainen, jota teen vasta joulukuussa joka päivä. Ja tällä kertaa se tulee tänne blogisivuilleni. Minulla on tekemisen ilo ja sinulla mahdollisuus ”avata joka päivä uusi luukku”. Ylläreitä on siis tiedossa – en nimittäin itsekään vielä tiedä, mitä kaikkea lopulta tänne laitan.

Kalenteria odotellessa voit nyt vaikka aluksi kurkistaa, miten tehdä nopea ja kiva teekalenteri. Vielä sen ehtii tehdä ja jos haluaa, voihan tällaisen antaa vaikka joululahjaksikin. Eli linkistä löytyy minun ehta ensimmäinen youtubeaskarteluohjevideoni (oi näitä suomenkielen yhdyssanoja!). Kuvaamisessa näkyy aloittelijan ongelma; vaikeus hahmottaa kuvausaluetta ja pitää kädet siinä. Sori!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: