Ensimmäinen kirjani

Ensimmäinen kirja, jota itse luin oli kaiketi Aapinen. Tässä on kuitenkin ensimmäinen kirja, jonka ihan itse tein. =) Itse tehdyissä kirjoissa on yksi ongelma… Niihin ei millään hennoisi kirjoittaa mitään. No, onneksi on tytär, joka täyttää kirjan toisensa jälkeen ja on jo innostunut itsekin sitomaan nahkakantisia kirjoja kanssani. Tervetuloa meille siis kaikki vanhat käytöstäpoistetut nahkatakit tai hameet.

Ensin oli siis viiden nippu taitettuja paperivihkosia ja konepahvista tehdyt, tällä kertaa lahjapaperilla päällystetyt kannet. Vihkoseen menee aina 5-8 taitettua paperia – paperin paksuudesta riippuen. Vihkosen päällimmäiseen paperiin liimasin vahvikkeeksi kauniinvärisen paperisuikaleen. Se näkyy päädyssä kauniisti, koska kirjan pääty on avoin.

Sävy sävyyn valitut eyelets niitit viimeistelevät kannen ja vahvistavat tietenkin sidontakohtaa.

Kirja aukeaa hyvin ja on laadukkaan paperin myötä ryhdikäs.

Siinäpä se, ihan ensimmäinen kirjani. Sen jälkeen on tullut muutama muukin väsättyä ja jatkuu… =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: