Syksyn 2019 kursseja Otsolassa

Ilmoittautuminen Porin Otsolaan on alkanut ja kaikilla kursseillani on vielä tilaa. Renesanssipersoonallisuus kun olen, niin tarjolla on tänä syksynä monenlaista kivaa; prosessidraamaa (4 x la), kalenterituunausta terapeuttisesta näkökulmasta (Pori 7 x ke ja Nakkila 4 x to), uusiokorulauantaita (Pori ja Luvia) – ja vielä yksi terapialuentokin 1.11.

Kalenterikurssilla saa sekä käytännön ideoita että ohjeita henkiseen journal-työskentelyyn.

Tee itse kalenteri on kurssi, jossa voi tehdä kalenterista omannäköisen. Kurssilla tehdään vuoden 2020 päivyri/kalenteri tyhjään vihkoon/kirjaan sekä muita journal-juttuja. Lisäksi saa uusia välineitä elämän- ja ajanhallintaan. Kurssilla voi pitäytyä myös pelkistettyyn bujoiluun ja kehittyä siinä. Kurssi sopii myös planneroinnista innostuneille. Väline- ja materiaaliohjeet tuunaajille annetaan ensimmäisellä kerralla. Teemme myös yhteishankintoja. Kurssilla pärjää hyvin myös edullisilla vihkoilla. Materiaalimaksut 5 € alkaen. Opettajan välineitä saa lainata. Porissa kurssipäivät ovat keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.15 alkaen 11.9. – 30.10. ja Nakkilassa torstaisin klo 17.00 – 19.15 alkaen 12.9 – 3.10. (ilmoittautumislinkeissä ensin Pori, sitten Nakkila)

Vanhoista koruista uutta -työpaja on lauantaina klo 12.00-15.30 (Pori 5.10.2019, Luvia 21.9.2019 ) ja sinne voi tulla yhdessä lapsen kanssa tai 12 vuotta täyttänyt myös itsekseen. Kierrätysmateriaaleista askarrellaan koruja sekä vanhoista koruista uusia juttuja, vaikkapa planneri- tai avainkaulakoruja. Mukanaan voi tuoda vanhoja koruja purettavaksi ja muitakin materiaaleja (esim. helmillä koristeltava lampunrunko) tai käyttää opettajan materiaaleja (maksu käytettyjen tarvikkeiden mukaan). (ilmoittautumislinkeissä ensin Pori , sitten Luvia)

Luova lauantai – draamaprosessin keinoin sai jo keväällä innostuneen vastaanoton. Haluatko sinä tutustua draamalliseen kokemiseen ja ilmaisuun? Aiempaa osaamista ei edellytetä, emmekä mene näyttämölle yleisön eteen, vaan teemme teatteria yhdessä ryhmänä poikkitaiteellisesti muitakin taidemuotoja kokeillen. Draaman perusasiat tulevat tutuiksi, ja teeman herättämiä ajatuksia pohditaan palautekeskusteluissa. Oma ilmaisu- ja improvisointitaito kehittyvät. Jokainen kokoontumiskerta on oma erillinen draamatarinansa uuden aiheen parissa.  Neljä lauantaita Otsolassa klo 10 – 13 ( 14.9., 28.9., 12.10. ja 26.11. )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: