Kahdeskymmenesensimmäinen

Jouluruusuja kukkimaan. Paperinrapisevia. Ihania. Kauniista väripapereista tai ihan valkoisesta, jopa voimapaperista tai vanhasta kirjan sivusta. Maalattuja tai vaikkapa kirjoitettuja. Tai kullalla suihkaistuja. Sopivat allergisillekin. Eivätkä kuihdu koskaan. ❤

Leikkaa paperista ruusun terälehtiä 4-5 eri kokoa ja 4-5 kpl kutakin kokoa. Leikkaa halkio isoimpien terälehtien alareunaan, se helpottaa muotoilua. Rullaa vaikka sukkapuikon ympärille terälehden ulkoreunaa saadaksesi sen kaartumaan kauniisti. Liimaa sitten terälehdet kerroksittain limittäin pienimmistä alkaen grillitikun pään ympärille.

Tai vaihtoehtoisesti koristekukkanen ilman vartta: Liimaa jokaisen yksittäisen terälehden alaosan halkiota ensin päällekkäin ja muotoile sitten liimaamalla kolmesta samankokoisesta terälehdestä kuppi, jonka sisään tulee aina pienemmistä muotoiltu samanlainen ja viimeiseksi keskimmäiseksi pienistä terälehdistä muotoiltu tötterö. Ikikukkia kaikkiin juhlahetkiin. Tai yksittäinen ilahduttamaan ystävää.

Jos haluat kaavapaperin ruusun terälehdistä, voit pyytää sen viestillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: