Evankelistojen yhteyspäivät Porissa 13.-14.8.2019

Toimin tänä vuonna näiden yhteiskristillisten päivien koordinaattorina ja olen todella innostunut mahdollisuudesta saada kohdata päiville tulevia evankelistoja ja olla palvelemassa heitä. Vaikka minut on kyllä aikoinaan siunattu evankelistan työhön, silti mietin monena vuonna omaa kelvollisuuttani osallistua näille päiville. Oltuani ensimmäistä kertaa mukana Lahdessa 2017, olen syttynyt asialle ja haluan olla mukana jatkossakin. =)

https://seurakuntalainen.fi/uutiset/muutama-vuosi-sitten-evankelistapaivien-koordinaattori-mietti-onko-han-riittavan-evankelista/

Jos sinä nyt mietit, mikä oikeastaan on evankelista, mitä hän tekee ja mihin hän seurakuntatyössä sijoittuu, voit lukea hyvän kuvauksen siitä alla olevasta linkistä. Se on mielenkiintoinen raamattutunti, jonka Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen piti viime vuoden päivillä Jyväskylässä.

Porin päiville olemme suunnittelutyöryhmässä koettaneet saada monipuolisen ohjelman, joka olisi rakentamassa ja varustamassa evankelistaa hänen tehtävässään. Haluamme tukea jokaista tässä työssä palvelevaa. Monesti evankelista tekee vapaaehtoistyötä tai työ limittyy toiseen seurakunnalliseen työtehtävään. Kirkon ja seurakuntien ammattinimikkeissä löytyy kyllä monenlaista muuta; pappia ja pastoria, diakonia-, lapsi- ja nuorisotyöntekijää, mutta on vain harvoja kokopäivätoimisia, palkkasuhteessa työskenteleviä evankelistoja. No, eipä ole silti profeettojakaan! =)

Tämä kirjoituksen perimmäinen tarkoitus on kuitenkin toimia kutsuna, joten…

Sinä evankelioimishenkinen uskonsisar ja -veli. Tulethan mukaan Evankelistojen yhteyspäiville!

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi:

www.evankelistapaivat.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: